20.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Ancheta procurorilor DNA afecteaza și înscrierea autovehiculelor

Activitate suspendată la Compartimentul de Înmatriculări al Serviciului Permise și Înmatriculări

Ancheta procurorilor DNA afecteaza și înscrierea autovehiculelor.Compartimentul Inmatriculări din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Teleorman își suspendă activitatea pentru ziua de vineri, 19 noiembrie, potrivit unui anunț al Instituției Prefectului Teleorman.

„Compartimentul Înmatriculări al Serviciului Regim Permise și Înmatriculări își suspendă activitatea vineri, 19.11.2021. Persoanele programate în acestă dată se pot reprograma începând cu data de luni, 22.11.2021. Instituția Prefectului – județul Teleorman nu este abilitată să comunice mai multe informații”, se mai arată în anunțul menționat.

CITESTE SI : DNA intră tare la permise și înmatriculări Teleorman: Încă un polițist luat pe sus.

Suspendarea activității compartimentului vine după ce, în ultimele zile, în spațiul public au apărut numeroase informații potrivit cărora mai mulți angajați ai SPCRPCIV Teleorman ar face obiectul unei anchete a Direcției Naționale Anticorupție.

Cu toate acestea, până în prezent nu a fost transmisă nicio informație oficială cu privire la o eventuală anchetă a DNA în rândul angajaților instituției din Teleorman.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE