34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Cui dă fiori reci dosarul “Șpagă pentru permise” – Urmează informații – bombă

Ancheta procurorilor DNA e pe cale să zdruncine din temelii Serviciul Permise și Înmatriculări Teleorman și nu numai. După Cristi Velcea, a venit rândul lui Dan Eib să dea cu subsemnatul la DNA.

Și sursele noastre spun că cei doi nu sunt singurii care au vizitat de nevoie instituția care dă fiori reci tuturor celor care au lucruri de ascuns.


Ca o coincidență, mâine se suspendă activitatea Compartimentului Înmatriculări din cadrul Servicului Regim Permise și Înmatriculări.


Avem informații bombă, care vor zgudui județul. Ce nume cunoscute fac obiectul anchetei, cine a adus DNA-ul în Teleorman și ce sume învârteau pe degete oamenii legii veți afla numai de pe site-ul IMPACTnews24.ro

Rămâneți alături de noi!

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE