vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Angajări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria. Instituţia scoate la concurs două posturi de asistent medical principal

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi de asistent medical principal, în cadrul Serviciului de anatomie patologică.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai școlii postliceale-specialitatea laborator, să aibă certificat de membru, însoţit de avizul anual eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R.-în termen, diplomă de bacalaureat, certificat grad principal și 5 ani vechime în specialitate.

Concursul va avea loc în ziua de 13 octombrie, proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Relaţii suplimentare se obţin la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, str. Libertăţii nr. 1, Judeţul Teleorman, telefon 0247/306.723.

În următoarea perioadă, mai multe unităţi de învăţământ din Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii vacante.

În funcţie de pregătire, teleormănenii care vor să fie bugetari se pot angaja ca Administrator financiar, Îngrijitor, sau șofer.

Totodată, la solicitarea Consiliul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, Institutul Notarial Român organizează, în zilele de 6 și 8 decembrie 2021, concursul de dobândire a calităţii de notar public pentru persoanele care au cel puţin 6 ani vechime în funcţii de specialitate juridică. În Teleorman, există un loc vacant, în municipiul Turnu Măgurele.
Condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească o persoană pentru a se înscrie la concurs pot fi consultate la următoarea adresă: http://posturi.gov.ro/.

Iată lista posturilor vacante, în judeţul Teleorman:

  • Îngrijitor-Şcoala Gimnaziala Nr. 1 din Videle, Judeţul Teleorman
  • Îngrijitor I-Școala Gimnaziala Brânceni, judeţul Teleorman
  • Asistent medical principal (2 posturi)-Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, Judeţul Teleorman
  • Șofer I-Școala Gimnazială nr. 1, Blejeşti, judeţul Teleorman
  • Administrator financiar I S (contabil-șef)-Colegiul Naţional Pedagogic „Mircea Scarlat”, Alexandria, Judeţul Teleorman
  • Notar public (19 posturi)-Institutul Notarial Român

topul săptămânii