marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Aparatură și echipamente noi pentru Spitalul Județean de Urgență Alexandria

Noi echipamente și aparatură medicală modernă, achiziționate cu fonduri europene, în cadrul proiectului de dotare a Ambulatoriului Integrat, pentru specialitățile Chirurgie, Gastroenterologie, ORL, Medicina internă și Urologie, vor fi puse în funcțiune la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, a anuntaț președintele Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea.

Potrivit sursei citate, pe măsură ce vor fi finalizate procedurile de achiziție publică, în dotarea Ambulatoriului integrat al SJU Alexandria vor intra și alte noi bunuri și echipamente medicale.

“SJU Alexandria devine o instituție sanitară la nivelul standardelor europene, așa cum ne-am dorit. Vor fi puse în funcțiune noi echipamente și aparatură medicală modernă, achiziționată cu fonduri europene, în cadrul proiectului de dotare a Ambulatoriului Integrat, pentru specialitățile Chirurgie, Gastroenterologie, ORL, Medicina internă și Urologie, cu scopul de a reuși să realizăm un act medical de foarte bună calitate pentru cetățenii din județul nostru.

Iată că preocuparea noastră constantă pentru sănătate a dat roade! De când am început investiții masive în infrastructura de sănătate a județului Teleorman, rezultatele devin tot mai evidente.

Acum putem să oferim cele mai bune condiții medicilor specialiști din cadrul spitalului de urgență județean, prin tehnică medicală și dotare cu aparatură de ultimă generație.

Pe măsură ce vor fi finalizate procedurile de achiziție publică, în dotarea Ambulatoriului integrat al SJU Alexandria vor intra și alte noi bunuri și echipamente medicale.

Cred că vom putea menține și atrage aici specialiști foarte buni, dacă le vom crea în continuare condiții cât mai bune de muncă și dacă le vom arăta respectul cuvenit!”, a precizat Adrian Gâdea.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii