4.8 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Aparatură și echipamente noi pentru Spitalul Județean de Urgență Alexandria

Noi echipamente și aparatură medicală modernă, achiziționate cu fonduri europene, în cadrul proiectului de dotare a Ambulatoriului Integrat, pentru specialitățile Chirurgie, Gastroenterologie, ORL, Medicina internă și Urologie, vor fi puse în funcțiune la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, a anuntaț președintele Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea.

Potrivit sursei citate, pe măsură ce vor fi finalizate procedurile de achiziție publică, în dotarea Ambulatoriului integrat al SJU Alexandria vor intra și alte noi bunuri și echipamente medicale.

“SJU Alexandria devine o instituție sanitară la nivelul standardelor europene, așa cum ne-am dorit. Vor fi puse în funcțiune noi echipamente și aparatură medicală modernă, achiziționată cu fonduri europene, în cadrul proiectului de dotare a Ambulatoriului Integrat, pentru specialitățile Chirurgie, Gastroenterologie, ORL, Medicina internă și Urologie, cu scopul de a reuși să realizăm un act medical de foarte bună calitate pentru cetățenii din județul nostru.

Iată că preocuparea noastră constantă pentru sănătate a dat roade! De când am început investiții masive în infrastructura de sănătate a județului Teleorman, rezultatele devin tot mai evidente.

Acum putem să oferim cele mai bune condiții medicilor specialiști din cadrul spitalului de urgență județean, prin tehnică medicală și dotare cu aparatură de ultimă generație.

Pe măsură ce vor fi finalizate procedurile de achiziție publică, în dotarea Ambulatoriului integrat al SJU Alexandria vor intra și alte noi bunuri și echipamente medicale.

Cred că vom putea menține și atrage aici specialiști foarte buni, dacă le vom crea în continuare condiții cât mai bune de muncă și dacă le vom arăta respectul cuvenit!”, a precizat Adrian Gâdea.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE