16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Arestat preventiv și cerctetat pentru “tentativă de omor”, în urma scandalului de la Găleteni

Un scandal izbucnit cu aproape două luni în urmă, la Găleteni, s-a lăsat cu o arestare preventivă și un dosar penal pentru “tentativă de omor”.

Așa cum relatam încă din data luna septembrie, în județul Teleorman sunt oameni care au impresia că își fac veacul prin vestul sălbatic. Concret, este vorba despre un smardoi care s-a gândit că n-ar strica să pună de-un scandal într-un magazin din Găleteni.

CITESTE SI: Video șocant înjunghiere surprinsă de camerele video

În urma conflictului, un bărbat, proprietarul magzinului, s-a ales cu răni în zona spatelui și a brațului stâng, acesta fiind transportat la o unitate medicală.

“Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat faptul că în seara zilei de 13 septembrie a.c., în incinta unei societăți comerciale din comuna Gălăteni, a avut loc un conflict spontan între două persoane.

În urma evenimentului a rezultat rănirea unui bărbat în zona spatelui și a brațului stâng, acesta fiind transportat la o unitate medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”, urmând a se propune soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, reacționa IPJ Teleorman la momentul respectiv. Ulterior, în urma cercetărilor, încadrarea faptei a fost schimbată din “lovirea sau alte violențe” în “tentativă de omor”, iar agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE