luni, mai 20, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Au început înscrierile la școlile militare de subofițeri jandarmi

O nouă sesiune de recrutare a tinerilor ce vor sa urmeze o carieră militară, arma jandarmi, se derulează în perioada 24 aprilie – 14 mai, transmit reprezentanții Jandarmeriei Teleorman.

Astfel, potrivit sursei citate, la școlile militare de subofițeri de jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 700 de locuri dintre care 6 locuri pentru candidații de etnie romă și 6 locuri pentru candidații aparținând altor minorități.

Candidații sunt așteptați să transmită cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de email resurseumane@jandarmeriateleorman.ro până la data de 14 mai, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar dosarul complet se depune la sediul Jandarmeriei Teleorman în zilele lucratoare în intervalul orar 9-15.

Calendarul admiterii este următorul:

  • Evaluarea psihologică: până la data de 21 mai;
  • Susținerea probei de evaluare a performanței fizice: 25 – 31 mai;
  • Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor: 15 iunie;
  • Examinarea medicală: 19 iunie – 12 iulie;
  • Afișarea rezultatelor finale: 19 iulie 2024.

Condițiile și criteriile specifice de înscriere cât și tematica și bibliografia pentru proba de evaluare a cunoștințelor sunt publicate pe site-urile oficiale ale instituțiilor implicate în procesul de recrutare: www.jandarmeriateleorman.ro www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro

topul săptămânii