joi, mai 16, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Victor Drăgușin și echipa PSD Alexandria și-au depus candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

Primarul în funcție al municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, și echipa PSD pentru Consiliul Local Alexandria și-au depus candidaturile pentru alegerile locale din data de 9 iunie. Anunțul a fost făcut de primarul Victor Drăgușin, care a și prezentat echipa cu care intră în alegerile locale, respectiv: Augustin Ioan, Ene Ionela Cornelia, Marian-Dragos Petcu, Ilie Sorin Gabriel, Badea Valentin Vasile, Gîlcă Cătălin Ionuț , Georgescu Doinița Nicoleta , David Elena Aurelia, Popescu Cătălin Daniel, Din Nelu, Voicilă Florea, Broșteanu Mioara Andreea , Micu Cătălin Mihai, Curea Gina, Cobârlie Silvia, Stanciu Iulian Marian, Ecaterina Cîmpeanu, Manea Florin Sorin, Crăciunică Mihaela Adriana, Ioana Panagoreț, Teodorescu Octavian Constantin, Cioabă Petre, Chiran Florin Valentin.

”Ieri (n.r. vineri, 26 aprilie) ne-am depus candidaturile, eu pentru funcția de primar al municipiului și colegii mei pentru funcțiile de consilieri locali. Ei sunt reprezentanții celei mai mari, unite și puternice echipe de partid din municipiu, echipa PSD și sunt și reprezentanții unor comunități largi de oameni cu care împărtășesc obiective comune, pasiuni comune și alături de care, sau pentru care, își desfășoară activitatea. Este o echipă competentă și conectată la nevoile comunității, acestea fiind două dintre calitățile esențiale pentru dezvoltarea comunității în direcția corectă. Mă bazez pe ei și pe experiența lor pentru a propune și implementa proiecte noi în domenii precum educația, sportul, sănătatea, infrastructura, mediu, locuințe sau programe sociale. Tinerețea unora, vasta experiență a altora, pregătirea lor dar și implicarea activă în viața comunității și recunoașterea de care beneficiază fiecare în domeniul în care profesează, îi ajuta să devină vocea pentru alți tineri, pentru familiile din comunitatea noastră și pentru seniori, asigurându-se că preocupările și nevoile lor sunt luate în considerare în procesul de luare a deciziilor.

Vă mulțumesc tuturor pentru voința și decizia voastră de a contribui la dezvoltarea comunității noastre! Prin implicarea voastră activă, suntem în măsură să promovăm prin noi și utile proiecte, sănătatea, sportul și educația în rândul tuturor cetățenilor, dar și să dăm curs solicitărilor venite din comunitate și să le transformăm în noi investiții pentru dezvoltarea Alexandriei. Vă mulțumesc pentru susținerea și ajutorul vostru!”, a transmis primarul Victor Drăgușin.

topul săptămânii