26.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Au plecat la accident și au ajuns în șant, din cauza noroiului de pe drum. Numai experiența șoferului a făcut ca autospeciala pompierilor să nu se răstoarne

O tânără de 25 de ani a ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara DJ506A, între localitățile Siliștea și Răsmirești.

Din primele informații, în mașină erau două persoane, însă numai una dintre acestea a necesitat transportul la spital, cealaltă refuzând să meargă la o unitate medicală, după ce a primit îngrijiri la fața locului.

Potrivit martorilor, se pare că la baza producerii accidentului ar fi stat noroiul acumulat pe șosea de pe versanți. Și tot noroiul de pe drum a provocat neplăceri și pompierilor, care au ajuns cu mașina de intervenție în șanțul de pe marginea drumului.

În cazul salvatorilor, experiența și-a spus cuvântul, astfel că șoferul autospecialei a reușit să o controleze așa încât să nu se răstoarne. Din fericire, salvatorii nu au pățit nimic și au reușit să-și ducă misiunea la capăt.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE