7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Au plecat la accident și au ajuns în șant, din cauza noroiului de pe drum. Numai experiența șoferului a făcut ca autospeciala pompierilor să nu se răstoarne

O tânără de 25 de ani a ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara DJ506A, între localitățile Siliștea și Răsmirești.

Din primele informații, în mașină erau două persoane, însă numai una dintre acestea a necesitat transportul la spital, cealaltă refuzând să meargă la o unitate medicală, după ce a primit îngrijiri la fața locului.

Potrivit martorilor, se pare că la baza producerii accidentului ar fi stat noroiul acumulat pe șosea de pe versanți. Și tot noroiul de pe drum a provocat neplăceri și pompierilor, care au ajuns cu mașina de intervenție în șanțul de pe marginea drumului.

În cazul salvatorilor, experiența și-a spus cuvântul, astfel că șoferul autospecialei a reușit să o controleze așa încât să nu se răstoarne. Din fericire, salvatorii nu au pățit nimic și au reușit să-și ducă misiunea la capăt.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE