vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Au plecat la accident și au ajuns în șant, din cauza noroiului de pe drum. Numai experiența șoferului a făcut ca autospeciala pompierilor să nu se răstoarne

O tânără de 25 de ani a ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara DJ506A, între localitățile Siliștea și Răsmirești.

Din primele informații, în mașină erau două persoane, însă numai una dintre acestea a necesitat transportul la spital, cealaltă refuzând să meargă la o unitate medicală, după ce a primit îngrijiri la fața locului.

Potrivit martorilor, se pare că la baza producerii accidentului ar fi stat noroiul acumulat pe șosea de pe versanți. Și tot noroiul de pe drum a provocat neplăceri și pompierilor, care au ajuns cu mașina de intervenție în șanțul de pe marginea drumului.

În cazul salvatorilor, experiența și-a spus cuvântul, astfel că șoferul autospecialei a reușit să o controleze așa încât să nu se răstoarne. Din fericire, salvatorii nu au pățit nimic și au reușit să-și ducă misiunea la capăt.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

topul săptămânii