marți, aprilie 30, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

AUR și-a desemnat candidatul pentru Primăria Alexandria

Bogdan Doncea, consilier local timp de două mandate în Consiliul Local Alexandria, ales pe listele PSD, este candidatul AUR pentru Primăria Alexandria, la alegerile din 9 iunie. Astfel, după ce PNL a intrat în cursa pentru primăria reședinței de județ cu fostul pesedist Haralambie Epure, și el fost consilier local ales pe listele PSD, și AUR a decis să meargă tot pe mâna unui om venit din PSD.

Bogdan Doncea a fost prezentat drept candidatul AUR la Primăria Alexandria de președintele organizației județene și candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean, Gabriel Florea, în cadrul unei conferințe de presă.

Candidatul AUR la primăria reședinței de județ a spus că cele două mandate de consilier local, fără să menționeze și partidul din partea căruia a fost ales, sunt un plus în activitatea sa și l-au ajutat să învețe ce înseamnă administrația locală.

”Nu am plecat din PSD, ci am venit la AUR. (…) Venirea mea de la PSD nu este un impediment, dar poate să fie un plus experiența acumulată”, a precizat Bogdan Doncea, în conferința de presă.

Despre șansele sale în cursa electorală, candidatul AUR a spus că, într-o competiție, ”fiecare pleacă cu șanse egale, deși poate că sunt mult mai cunoscuți alți candidați”.

Bogdan Doncea este profesor de religie și director adjunct la Liceul Tehnologic Nr.1 Alexandria.

topul săptămânii