marți, aprilie 30, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Cătălin Dumitrașcu, președinte Forța Dreptei: “Liviu Dragnea și Daniel Constantin bat palma peste Teleorman”

După alianța PSD-PNL de la nivel național și acceptarea susținerii lui Sorin Grindeanu, celebrul autor al ordonanței 13, în guvernul girat de PNL în Parlamentul României, așa zișii liberali din Teleorman, membrii ai PNL, care clamează lupta cu PSD-ul local, nu ezită să își umilească susținătorii cu fiecare ocazie apărută.

Mai nou a devenit publică alianța dintre PNL și MRS( partidul lui Liviu Dragnea) pentru susținerea fostului pesedist Cornel Gogan în lupta pentru câștigarea primăriei orașului Videle. Semnale despre această alianță între MRS și PNL au venit mai demult, mai mulți membri marcanți ai MRS găsindu-și loc pe listele PNL pentru candidaturi la primăriile din județ, dar oficializarea acestui concubinaj a venit prin anunțul făcut pe președinta MRS Teleorman, doamna Cristiana Alcea, pe pagina personală de Facebook, precum și prin postările MRS din precampania de la Videle.

Cunoscând relațiile extrem de apropiate între Nicolae Badanoiu, primarul pesedist al orașului Videle, Liviu Nicolae Dragnea si Carmen Dan-presedintele MRS vedem această alianță ca o încercare de păstrare a conducerii primăriei in sfera acelorași cercuri de interese, în condițiile unei scăderi puternice a intenției de vot pentru actualul primar. Lui Nicolae Badanoiu, care are șanse infime de a își reînnoi mandatul, i se pregătește un înlocuitor care să răspundă acelorași interese? Asta ar fi de înțeles, dar modul în care acționează PNL denotă doar disperarea unui partid aflat în moarte clinică.

Așteptăm cu interes campania electorală și scorul pe care îl va avea în alegeri candidatul susținut de Lucian Militaru și Carmen Daniela Dan, afirmând încă o dată că singura variantă corectă, fără amestecul grupurilor de interese, pentru Videle, rămâne Gabriel Grigore Voinea -candidatul partidului Forța Dreptei.

Cătălin Alexandru Dumitrașcu – presedintele filialei județene Teleorman a Partidului Forța Dreptei

topul săptămânii