joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Avansări în grad la IPJ Teleorman, de Ziua Poliției

88 de polițiști care își desfășoară activitatea în cadrul IPJ Teleorman au fost avansați în gradul profesional următor, la termen. De asemenea, alți 25 de polițiști au fost avansați înainte de termen, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman. Avansarea în grad a fost făcută în cadrul unei ceremonii prilejuite de Ziua Poliției.

“Pentru toți polițiștii români, ziua de 25 martie are o mare însemnătate și nu întâmplător este strâns legată de sărbătorirea Bunei Vestiri, simbol preluat pe actualul drapel al Poliției Române.

Cu prilejul Zilei Poliției Române, a fost marcată avansarea în gradul profesional următor a polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, în cadrul unei ședințe festive.

Astfel, 88 de polițiști au fost avansați în gradul profesional următor, la termen. De asemenea, 25 de polițiști au fost avansați înainte de termen.

În cadrul ședinței festive au fost premiați și câștigătorii competițiilor sportive organizate cu această ocazie.

La ceas aniversar, ne amintim să fim recunoscători, cu toții, pentru curajul și devotamentul polițiștilor care ne servesc comunitatea.

De ziua noastră, conducerea I.P.J. Teleorman urează tuturor poliștilor sănătate, realizări familiale și profesionale, eficiență în rezolvarea oricăror sesizări și rezistență pentru a face față provocărilor!

Totodată, adresează sincere mulțumiri tuturor cetățenilor județului Teleorman, precum și instituțiilor partenere în asigurarea unui cadru optim de ordine publică, pentru viața comunității din care cu toții facem parte.

La mulți ani Poliției Române! La mulți ani tuturor polițiștilor români!”, a transmis, luni, IPJ Teleorman.

topul săptămânii