joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Şoferul unui microbuz şcolar din Smârdioasa, acuzat de agresiune sexuală de o elevă

O minoră de 14 ani, fostă elevă a Școlii Smârdioasa, îl acuză pe șoferul microbuzului școlar de faptul că ar fi atins-o în zone intime, fără acordul său, în timp ce se aflau singuri în mijlocul de transport.

Potrivit IPJ Teleorman, oamenii legii au aflat despre întâmplare de la un cadru didactic al unității școlare, căruia minora i-ar fi spus ce a pățit prin intermediul unor mesaje, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

“În ziua de 19 martie a.c., Secția 13 Poliție Rurală Smârdioasa a fost sesizată de către un cadru didactic al unității de învățământ din comuna Smârdioasa cu privire la o posibilă agresiune sexuală comisă de către șoferul microbuzului școlar asupra unei minore.

Cercetările preliminare au reliefat faptul că, în ziua de 11 martie a.c., un angajat al unității de învățământ ar fi fost încunoștințat, prin intermediul unor mesaje trimise pe o aplicație de mesagerie, de către o minoră în vârstă de 14 ani, fostă elevă a școlii, domiciliată în localitate, despre faptul că șoferul microbuzului, un bărbat de 52 de ani, cu același domiciliu, ar fi atins-o în zone intime, fără acordul fetei, în timp ce se aflau singuri în mijlocul de transport școlar.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea”, a transmis Poliția Teleorman.

topul săptămânii