26.9 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Avertizare meteo de vreme rea. Cod Portocaliu de vijelii puternice, grindină și ploi torențiale

Administrația Națională de Meteorologie a emis, cu puțin timp în urmă, o atenționare Cod Portocaliu de vijelii puternice, grindină și cantități de apă importante, valabil în perioada 25 iunie, ora 14:00 – 26 iunie, ora 06:00, pentru mare parte a țării.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, în Maramureș, Transilvania, Oltenia, Banat, Crișana, vestul și nordul Munteniei și al Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică deosebit de accentuată. Vor fi vijelii puternice, intensificări ale vântului cu rafale de peste 80…100 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină de medii și mari dimensiuni.

Aversele vor fi torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși local 35…50 l/mp și izolat, îndeosebi în vest, centru și la munte, 70 l/mp.

De asemenea, ANM a emis și un Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil pentru toată țara, în intervalul 25 iunie, ora 12:00 – 26 iunie, ora 23:00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, instabilitatea atmosferică se va accentua și se va extinde astfel încât în toate regiunile vor fi perioade cu vijelii, averse torențiale, descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși local 20…40 l/mp.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE