joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tânăr de 29 de ani, din Brânceni, reținut de oamenii legii

Un tânăr de 29 de ani, din Brânceni, a fost reținut de oamenii legii și este cercetat pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, după ce a fost depistat în trafic beat și fără permis, transmite Poliția Teleorman.

Potrivit sursei citate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria l-au depistat pe acesta, luni dimineață, în timp ce conducea conducea un autoturism pe strada 1 Mai din localitate, emanând halenă alcoolică.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, la o verificare în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului, care a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

topul săptămânii