2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Haos in Alexandria: strazi blocate, asfaltari pe ploaie, canalizari infundate si tevi de apa sparte in fiecare zi

De aproape o saptamana, in Alexandria parca totul e cu fundul in sus. Daca citesti postarile de pe facebook ale autoritatilor locale sau ale primarului, zici ca e numai lapte si miere in oras, in realitate totul e un haos.

Miercuri a inceput sa izvorasca apa din asfalt in parcul central.

O zi mai tarziu, joi, a inceput sa izvorasca din strada in asa fel incat au trebui blocate trei artere principale din oras, intens circulate. De atunci si pana acum, desi problema pare sa se fi remediat, a ramas restrictionat traficul fix in intersectia strazilor Al Ghica cu Dr Stanca, pe motiv ca nici pana acum nu au fost astupate cele doua gropi realizate de muncitorii de la Apa Serv.

Mai departe, in urma unei ploi scurte de vara, mai multe strazi din Alexandria s-au inundat.

Apoi, pentru ca peisajul sa fie complet, o teava magistrala de apa potabila s-a spart si apa tasnea ca la fantana arteziana din sosea, de a inundat 3 strazi principale, lasand aproape jumatate din oras fara apa o zi intreaga, pe cod portocaliu de canicula.

Si, ca peisajul sa fie complet, muncitorii primariei asfalteaza pe ploaie torentiala, astfel incat asfaltul se crapa imediat ce este turnat.

Intre timp , Primaria cheltuie bani pe un parc Industrial inexistent si pe schimbarea termopanelor de la Primarie, perfect functionale, cu unele mai noi si mai scumpe. Iar consilierul primarului pe probleme de rromi care a fost protagonistul unui scandal monstru dupa ce pe internet au circulat filmulete cu caracter pornografic a dat mana cu Dragusin si fost reangajat in cadrul institutiei.

In tot acest timp, in Alexandria sunt cozi de masini care se intind pe 3 intersectii iar traficul este un calvar dupa ce doua benzi de circulatie din cea mai intens circulata intersectie sunt blocate de pamantul escavat cu ocazia carpelii conductei magistrale care a inundat orasul acum doua zile, iar politia locala pazeste muncitorii care toarna asfalt pe ploaie, facandu-se ca dirijeaza circulatia in aceasta intersectie doar dupa ce oamenii au inceput sa realizeze poze si sa isi verse naduful pe retelele sociale.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE