7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Mașină de poliție răsturnată, în urma unui accident în NANOV

In urma cu cateva momente, o autospeciala a politiei din Teleorman marca Duster s-a rasturnat in localitatea Nanov.

UPDATE: Masina de politie rasturnata pe drum european. Conform martorilor, aceasta nu ar fi avut semnalele pornite.

Un Duster apartinand sectiei rurale din Nanov s-a rasturnat pe E70 dupa ce a intrat in coliziune cu o masina apartinand companiei de electricitate, care ar fi vrut sa vierze la stanga.

Conform martorilor, masina politiei nu ar fi avut niciun semnal pornit, dupa cum se poate observa si in fotografiile realizate la cateva momente dupa impact, masina politiei avea doar semnalul de avarii pornit, nu si semnalele luminoase ale rampei cu care este dotata.

Ca de obicei, purtatoarea de cuvant a politiei din Teleorman, este foarte reticenta in a ne oferi informatii cu privire la acest eveniment, asa ca nu ramane decat ca publicul sa judece dupa imagini.

UPDATE: O autospecială a Inspectoratului de Poliție Teleorman a fost implicată într-un accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, pe raza localității Nanov.

Din primele date, șoferul unei mașini care aparține unui furnizor de energie electrică nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a lovit mașina poliției, care s-a răsturnat în urma impactului.

Accidentul s-a petrecut dupa ce o autoutilitara a companiei de electricitate ar fi schimbat sensul de mers.

Revenim cu detalii

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE