vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Mașină de poliție răsturnată, în urma unui accident în NANOV

In urma cu cateva momente, o autospeciala a politiei din Teleorman marca Duster s-a rasturnat in localitatea Nanov.

UPDATE: Masina de politie rasturnata pe drum european. Conform martorilor, aceasta nu ar fi avut semnalele pornite.

Un Duster apartinand sectiei rurale din Nanov s-a rasturnat pe E70 dupa ce a intrat in coliziune cu o masina apartinand companiei de electricitate, care ar fi vrut sa vierze la stanga.

Conform martorilor, masina politiei nu ar fi avut niciun semnal pornit, dupa cum se poate observa si in fotografiile realizate la cateva momente dupa impact, masina politiei avea doar semnalul de avarii pornit, nu si semnalele luminoase ale rampei cu care este dotata.

Ca de obicei, purtatoarea de cuvant a politiei din Teleorman, este foarte reticenta in a ne oferi informatii cu privire la acest eveniment, asa ca nu ramane decat ca publicul sa judece dupa imagini.

UPDATE: O autospecială a Inspectoratului de Poliție Teleorman a fost implicată într-un accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, pe raza localității Nanov.

Din primele date, șoferul unei mașini care aparține unui furnizor de energie electrică nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a lovit mașina poliției, care s-a răsturnat în urma impactului.

Accidentul s-a petrecut dupa ce o autoutilitara a companiei de electricitate ar fi schimbat sensul de mers.

Revenim cu detalii

topul săptămânii