joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Bărbat de 57 ani, acuzat că ar fi violat o fată de 15 ani

Bărbat de 57 ani, acuzat că ar fi violat o fată de 15 ani. Practic, fapta s-ar încadra la viol după noua lege despre care tot auzim în media.

Tânăra ar fi plecat de bunăvoie de la domiciliul din Salcia, petrecând noaptea la un potent om de afaceri din localitate. Pentru că nu a venit acasă, tatăl ei a sunat la 112, iar polițiștii au găsit-o acasă la bărbatul care i-ar fi putut fi tată.

Pentru că tatăl fetei a acuzat bărbatul de viol, s-a dispus o expertiză medicolegală, care nu confirmă act sexual normal, însă pe surse aflăm că ar fi fost întreținute relații orale, iar conform noii legi acest lucru se încadrează la viol dacă un major întreține relații cu un minor sub 16 ani iar diferența de vârstă dintre ei este mai mare de 5 ani.

IPJ TELEORMAN: La data de 6 iulie, a.c., ora 09.10, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un bărbat din comuna Salcia, județul Teleorman, cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Crângu constatând faptul că, în seara zilei de 05 iulie a. c., minora a plecat de la domiciliu la locuința unui bărbat de 57 de ani, din aceeași localitate, unde ar fi întreținut relații sexuale.

Procedând la cautarea acesteia, la data de 6 iulie, a.c, polițiștii au identificat minora la locuința bărbatului.

În urma examinării medico-legale a reieșit faptul că minora nu ar fi întreținut relații sexuale cu bărbatul.

Cercetările sunt continuate, în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt.

topul săptămânii