marți, februarie 27, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Eugen Pîrvulescu si Remus Borza, întâlniri cu primarii din județ și cu reprezentanții instituțiilor deconcentrate

Am condus, astăzi, ședința Biroului Politic Județean al PNL Teleorman, în cadrul căreia m-am întâlnit cu primarii PNL din județ și cu reprezentanții instituțiilor deconcentrate. Le-am transmis tuturor celor prezenți că îi susțin, în continuare, în demersurile lor de a accesa bani de investiții prin PNRR, Anghel Saligny sau fonduri europene.

Alături de noi s-a aflat și domnul Remus Borza, consilierul președintelui PNL Nicolae Ciucă. Acesta a preluat mesajul filialei județene, urmând să transmită conducerii centrale a partidului, că este nevoie de continuitate a proiectelor din Anghel Saligny și introducerea urgentă a sistemelor de alimentare cu gaze în Teleorman, în condițiile în care, în județul nostru, nu există nicio localitate rurală racordată la rețeaua de gaze.

Remus Borza ne-a asigurat de susținerea sa și a conducerii PNL și le-a transmis tuturor celor prezenți că cea mai mare șansă de dezvoltare a României este accesarea de fonduri europene.

După discuții constructive am ajuns, împreună, la concluzia că județul Teleorman, prin implicarea primarilor PNL, este pe un drum de construcție.

topul săptămânii