miercuri, octombrie 23, 2024

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Bărbat din București arestat pentru trafic de droguri în Teleorman

O amplă operațiune de combatere a traficului de droguri a fost derulată în județul Teleorman, rezultând în reținerea unui bărbat din București, acuzat de trafic intern de droguri de mare risc și deținere ilegală de droguri.

Acțiunea, coordonată de Poliția Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Teleorman, a scos la iveală detalii despre activitățile infracționale desfășurate de suspect pe parcursul lunii iulie 2024. Din probele administrate, a reieșit că pe parcursul lunii iulie 2024, suspectul ar fi procurat, deținut și comercializat ecstasy, un drog de mare risc, către consumatori din județul Teleorman, pentru sume cuprinse între 350 și 750 de lei.

În urma percheziției efectuate la domiciliul bărbatului din București, polițiștii au descoperit și ridicat diverse cantități de canabis (drog de risc) și MDMA (drog de mare risc), un grinder, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La data de 25 iulie 2024, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Teleorman au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Teleorman a aprobat propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii