18.2 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

Bărbat din Roșiorii de Vede răpus de coronavirus

A fost înregistrat cel de-al treilea deces provocat de noul coronavirus la nivelul județului Teleorman.

UPDATE: Bărbatul din Roșiorii de Vede răpus de coronavirus avea 63 de ani și suferea de boală cardiovasculară și diabet zaharat tip II, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Potrivit sursei citate, acesta a fost transferat la Spitalul Victor Babeș, în secția de ATI, pe 15 aprilie și a decedat cinci zile mai tarziu.

Din primele date, este vorba despre un bărbat din Roșiorii de Vede, cu vârstă de peste 60 de ani, care era internat la Spitalul Victor Babeș din București. Informația a fost confirmată de autoritățile roșiorene.

Se pare că bărbatul avea condiții medicale preexistente și nu a trecut prin Spitalul Caritas, fiind dus direct la unitatea medicală din capitală.

Primul deces provocat de COVID-19 în Teleorman a fost înregistrat, pe 2 aprilie, tot la Roșiorii de Vede, în cazul unui bărbat care se întorsese din Anglia. Inițial, acesta a fost internat la Spitalul Caritas – Secția de boli infecțioase, însă a fost transferat ulterior la Spitalul Victor Babeș, unde a și decedat.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE