1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Bărbat din Roșiorii de Vede răpus de coronavirus

A fost înregistrat cel de-al treilea deces provocat de noul coronavirus la nivelul județului Teleorman.

UPDATE: Bărbatul din Roșiorii de Vede răpus de coronavirus avea 63 de ani și suferea de boală cardiovasculară și diabet zaharat tip II, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Potrivit sursei citate, acesta a fost transferat la Spitalul Victor Babeș, în secția de ATI, pe 15 aprilie și a decedat cinci zile mai tarziu.

Din primele date, este vorba despre un bărbat din Roșiorii de Vede, cu vârstă de peste 60 de ani, care era internat la Spitalul Victor Babeș din București. Informația a fost confirmată de autoritățile roșiorene.

Se pare că bărbatul avea condiții medicale preexistente și nu a trecut prin Spitalul Caritas, fiind dus direct la unitatea medicală din capitală.

Primul deces provocat de COVID-19 în Teleorman a fost înregistrat, pe 2 aprilie, tot la Roșiorii de Vede, în cazul unui bărbat care se întorsese din Anglia. Inițial, acesta a fost internat la Spitalul Caritas – Secția de boli infecțioase, însă a fost transferat ulterior la Spitalul Victor Babeș, unde a și decedat.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE