joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Bataie de joc de ziua Veteranilor – Teapa data de PNL!

In aceasta dimineata, in Alexandria au fost omagiati veteranii de razboi.

Printre cadre militare si oficialitatii, ar fi trebuit sa fie prezenti toti parlamentarii de Teleorman, si, asa cum se obisnuieste, sa fie depusa o coroana de flori din partea acestora.

Este una dintre putinele ocazii in care nu conteaza culoarea politica, intrucat toti alesii, indiferent de partid, depun o singura coroana.

Cu aceasta ocazie, a fost randul PNL Teleorman sa se ocupe de achizitia coroanei de flori care sa fie depusa in semn de respect pentru amintirea celor care s-au jertfit pentru aceasta tara.

Dar, surpriza!

Nici parlamentarii n-au venit, nici coroana nu a fost depusa.

Cu o singura exceptie, deputatul PNL Costel Barbu, parlamentarii PNL au lipsit de la evenimentul de omagiere: unul ba e in concediu, alta ba a inteles ora 11 in loc de ora 10, altul, cel care trebuia sa vina cu coroana, nu a mai aparut deloc.

Cei trei alesi de la PSD au ramas muti si nu au mai zis nimic.

A fost si cel care a evitat ca rusinea sa fie si mai mare, anuntand-ul discret pe prezentatorul evenimentului sa nu care cumva sa strige depunerea de coroana din partea parlamentarilor, asa cum ar fi fost normal.

Uitucul nu este altcineva decat deputatul Calotă Florică Ică, cel care initiase un proiect de lege care stipula uciderea animalelor de la gradinile zoologice, pentru a „evita suprapopularea acestora”.

In cele din urma, actiunea s-a incheiat, cu un gust amar: fara depunere de coroana din partea parlamentarilor si fara semn de aprecierea din partea lor pentru cei care s-au jertfit pentru ca Romania sa fie astazi o tara pe spinarea careia unii sa se imbogateasca, altii sa saraceasca, dar toti sa fie, intr-o masura sau mai mare, LIBERI.

RUSINE!

topul săptămânii