joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Bătrân de 74 de ani, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Comoara

Un bătrân de aproximativ 74 de ani, din Comoara, și-a pierdut viața în urma unui incendiu care a izbucnit, marți dimineață, la locuința acestuia.

Potrivit ISU Teleorman, pompierii militari au fost sesizați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 06.45, iar ajunși la locul evenimentului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta în interiorul unei camere de locuit, la elementele de mobilier și la mai multe materiale textile, cu posibilitatea dezvoltării și distrugerii întregului imobil.

Din păcate, în interior a fost găsit și trupul neînsuflețit al proprietarului, un bărbat de cca. 74 ani, cel mai probabil intoxicat cu monoxid de carbon. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite în aproximativ o oră, fiind salvate bunuri materiale apreciate la suma 50000 de lei. Valoarea pagubelor, reprezentând bunurile dintr-un dormitor, a fost estimată la suma de 5000 de lei”, a transmis ISU Teleorman.

Din primele cercetări a reieșit că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jarul căzut dintr-o sobă pe materialele textile din apropiere.

Pompierii teleormăneni au fost solicitați să intervină, în perioada 22 – 25 ianuarie, pentru lichidarea a 15 incendii, dintre care șapte izbucnite la locuințele unor cetățeni din localitățile Comoara, Drăgănești Vlașca, Băduleasa, Tecuci, Izbiceni (județul Olt), Blejești și Măldăeni.

De asemenea, pompierii au intervenit și pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe raza municipiului Roșiorii de Vede, la două incendii de solarii, în localitățile Bragadiru și Conțești, la un incendiu la o clădire dezafectată în municipiul Turnu Măgurele și la patru incendii de vegetație uscată pe raza localităților Crevenicu, Mereni, Lada și Poeni.

topul săptămânii