8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

E70 a mai luat o viață – Tânărul implicat în accidentul rutier de la ieșire din Alexandria spre București a decedat

Una dintre cele două victime rezultate în urma accidentului rutier produs, săptămâna trecută, pe E70 la ieșire din Alexandria spre București a încetat din viață.

Este vorba despre tânărul de aproximativ 40 de ani, șoferul mașinii care a ieșit de pe un drum lateral în E70 și a fost izbit în plin de o mașină care circula regulamentar.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, medicii nu au putut să-l salveze, acesta fiind transportat la spital cu multiple traumatisme la nivelul capului.

Știrea inițială

Un accident rutier în urma căruia două persoane au ajuns la spital s-a produs, luni după-amiază, pe Drumul European 70, la ieșire din Alexandria spre București.

Potrivit martorilor, se pare că șoferul uneia dintre mașini, care ieșea de pe un drum lateral, nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar pe E70.

În urma impactului, un bărbat de circa 40 de ani, conștient, cu multiple traumatisme la nivelul capului, și un bărbat de 65 de ani, conștient și cooperant, cu traumatisme ușoare au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE