4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Profanatorii de morminte din Teleorman au fost arestaţi

Cinci persoane, cercetate pentru profanare de morminte și furt, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, în urma perchezițiilor efectuate, marți, în județul Giurgiu și în municipiul București, de către, polițiștii din cadrul inspectoratelor de poliție județene Teleorman și Giurgiu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Videle.

CITESTE SI: Descinderi la profanatorii de morminte

Potrivit datelor transmise de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, cele cinci personae ar fi săvârșit 24 de fapte, în cinci localități, din județul Teleorman, iar din cercetări a reieșit că acestea, prin forțarea ușilor de acces ale cavourilor, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bunuri.

Bunurile furate în urma săvârșirii infracțiunilor ar fi fost valorificate în municipiul București, precizează reprezentanții Poliției Teleorman.

CITESTE SI: Mai multe morminte dintr-un cimitir din Alexandria, între care al unui copil de nici doi ani, au fost profanate

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE