4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Bătrână arsă de vie în propria casă

O bătrână în vârstă de 77 de ani și-a pierdut viața, marți, într-un incendiu care a izbucnit la locuința sa din Călugăru. Potrivit ISU Teleorman, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Botoroaga, sat Călugăru, iar la fața locului aceștia au constatat că incendiul se manifesta generalizat, la întreaga locuință, cu pericol de extindere la anexele gospodărești din imediata vecinătate.

Focul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, după aproximativ o oră și jumătate, însă din păcate, în interiorul locuinței a fost găsit trupul carbonizat al proprietarei, o femeie de 77 de ani.

Din primele verificări, a reieșit că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut dintr-o sobă pe materialele combustibile din apropiere.

Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii de la Punctul de lucru Drăgănești Vlașca cu o mașină  de stingere și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj de la Detașamentul Alexandria cu o autospecială  de  lucru cu apă și  spumă.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE