19.9 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Bătrâna de la Blejești nu are coronavirus

A fost infirmată încă o suspiciune de infecție cu noul coronavirus în Teleorman. Bătrâna de la Blejești, adusă, joi, la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean, a fost externată. În cazul acesteia, rezultatul testului este negativ, astfel că femeia a plecat acasă. Infomația a fost confirmată de primarul de la Blejești, Narcis Pietreanu.

Despre bătrâna de la Blejești reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență transmiteau, joi, că “este vorba despre o femeie de 73 de ani, din Blejesti, internată pentru recoltarea ultimului test pentru că este contact al unui pacient din `lotul Gerota`. Testele anterioare au ieșit negative”.

Totodată, autoritățile transmit că, în prezent, în spitalele din județ nu există nicio persoană internată cu suspiciune de infecție cu COVID-19.

“În prezent, în județul Teleorman nu există nicio persoană internată în spital cu suspiciune de infectare cu virusul COVID-19”, transmite Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în cea mai recentă informare.

367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) au fost confirmate, la nivel national, până sâmbătă, 21 martie, 59 de noi cazuri de îmbolnăvire fiind confirmate în ultimele 24 de ore, transmite Grupul pentru Comunicare Strategică. Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE