28.5 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Benone Rababoc îl înlocuiește pe Gigi Nădrag la Prefectură

Benone Rababoc este noul subprefect al județului Teleorman, hotărârea de Guvern privind numirea acestuia în funcție fiind adoptată în ședința Executivului de joi, 27 ianuarie.

Propunerea PSD pentru preluarea funcției, fostul primar de la Talpa îl înlocuiește la conducerea Prefecturii Teleorman pe Gigi Nădrag, care pleacă după nici trei luni de zile din postul de subprefect.

Deocamdată aceasta este singura modificare făcută la conducerea Instituției Prefectului, iar Epure Haralambie, propunerea liberalilor pentru funcția de prefect, mai are de așteptat. La fel și propunerea pentru cea de-a doua funcție de subprefect, care va veni din partea PSD.

La conducerea Prefecturii Teleorman, Benone Rababoc va face, cel puțin pentru o perioadă, echipă cu Florin Tăbărana, celălalt subprefect al județului.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE