joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Biciclist accidentat mortal pe raza comunei Sârbeni

Un bărbat de 39 de ani, din Sârbenii de Jos, care se deplasa pe bicicletă, a decedat la Spitalul din Videle după ce a fost lovit de o mașină.

Nefericitul eveniment a avut loc în ziua de Rusalii, iar la fața locului au fost trimise un echipaj SMURD și o Ambulanță de la SAJ Teleorman. La sosirea echipelor de salvare, acesta era în stop cardio respirator, iar după ce a fost stabilizat a fost transportat la unitatea spitalicească din Videle. Din păcate, bărbatul a murit la scurt timp de la internare.

Conform IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în cazul unui accident rutier produs pe raza comunei Sârbeni. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 28 de ani din localitate conducea un autoturism pe DJ 611, în afara localității Sârbeni, ar fi acroșat cu partea din față a autoturismului un biciclist, bărbat în vârstă de 39 de ani din aceeași localitate, angajat în traversarea neregulamentară a drumului. În urma impactului biciclistul a decedat.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat faptul că, la momentul producerii evenimentului rutier, șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

topul săptămânii