34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

BREAKING- Asistentă medicală de la Spitalul Videle, infectată cu coronavirus

Încă un caz de infecție cu coronavirus a fost înregistrat, la nivelul județului Teleorman, cu puțin timp în urmă. Este vorba despre o angajată a Spitalului Videle, asistentă pe secția Anatomie Patologică, care locuiește în București și face naveta la Videle.

De altfel, femeia a și fost testată pentru COVID-19 la București. Tot la București va fi spitalizată aceasta, la o unitate medicală suport COVID pozitiv.

Primarul de la Videle, Nicolae Bădănoiu spune că a discutat deja despre caz cu managerul unității medicale, Dr. Victor Vîrjoghe, care l-a asigurat că în spital angajații au fost echipați corespunzător și că nu există risc de infectare pentru angajați.

Totodată, a precizat primarul Bădănoiu, a fost deja luată legătura cu Direcția de Sănătate Publică, iar la unitatea medicală va fi demarată o anchetă epidemiologică.

„Acolo, la spital, există filtre, au fost luate măsuri speciale în această perioadă. Cred că stăm cel mai bine din județ la capitolul triaj, avem punct de triaj pentru copii și pentru adulți, domnul manager (n.r. dr. Victor Vîrjoghe) este un om care știe foarte bine ce are de făcut, deși este nou pe această funcție, m-a asigurat că în spital au fost luate toate măsurile astfel încât să nu existe probleme”, a declarat Nicolae Bădănoiu.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE