7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Cameră de gardă suspendată la Spitalul din Videle

Spitalul Orășenesc Videle a rămas fără Cameră de Gardă, iar urgențele vor fi trimise la Spitalul Județean Alexandria.

De alftel, prin suspendarea liniei de gardă de la Videle se oficializează, practic, un demers vechi – urgențele erau trimise oricum în majoritate la Spitalul Județean, la fel cum se întâmplă, de altfel, cu mai toate spitalele din județ.

Linia de gardă de la Videle a fost suspendată pentru că nu erau suficiente cadre medicale, iar deficitul de medici, în special, se resimte inclusiv la cea mai mare unitate medicală din județ – Spitalul Județean.

Primarul de la Videle, Nicoale Bădănoiu spune însă că a făcut numeroase demersuri la Ministerul Sănătății pentru ca Spitalul Orășenesc să rămână cu o linie de gardă pentru urgențe. Dacă eforturile primarului Bădănoiu vor avea rezultat vom afla în perioada următoare.

Între timp, videlenii cu probleme medicale urgente vor fi tratați la Alexandria cum o făceau de altfel și până acum, chiar dacă la Videle exista o linie de gardă.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE