4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Desfășurare de forte, la Alexandria, pentru o valiză goală. În urmă cu o săptămână, un criminal a cărat două cadavre în mașină câteva zeci de kilometri

Un bagaj suspect ce s-a dovedit a fi doar o valiză goală a alertat, azi după amiază, autoritățile din Teleorman. Polițiști, jandarmi, pompieri, angajați ai SRI, toți s-au agitat la apelul unui cetățean care anunța că în fața blocului său zace un…bagaj suspect.

Desfășurare de forță în scurt timp în zona 1 Mai din Alexandria, delimitarea zonei, acces pietonal și rutier închis, unele surse spun că s-ar fi luat în considerare inclusiv evacuarea locuitorilor din blocul din apropiere.

CITESTE SI: DUBLĂ CRIMĂ la Turnu Măgurele: doi tineri uciși cu bestialitate și apoi băgați în portbagaj

“S-a evaluat situația de fapt și în urma discuțiilor purtate cu locatarii din imobil, a rezultat faptul că bagajul respectiv fusese abandonat de aproximativ o săptămână de zile lângă bloc, fiind ulterior mutat în locul actual.

Totodată unul dintre locatari a afirmat că bagajul a fost deschis în urmă cu câteva zile nefiind nimic în interior,el fiind cel care a pus bagajul in locul respectiv. Având în vedere situația de fapt, bagajul a fost verificat, ridicat și transportat de la locul sesizării, nefiind înregistrate evenimente deosebite”, a anunșat IPJ Teleorman, la câteva ore după eveniment.

Așadar, toată această desfășurare de forțe pentru o geantă goală. Iar asta în timp ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, un criminal a cărat în mașină, câteva zeci de kilometri, două cadavre: pe scaunul din dreapta-față și pe bancheta din spate, fără să fie deranjat de vreun echipaj de poliție.

Autoritățile invocă proceduri și dau dovadă de exces de zel în situații de tot râsul (cam cine s-ar gândi că în Alexandria ar putea avea loc un atentat cu bomba?!), în timp ce situațiile tragice trec neobservate de ochiul vigilent al oamenilor legii.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE