marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO COD ROȘU de intervenție în Teleorman: microbuz plin cu persoane izbit din plin de o dubă

COD ROȘU de intervenție în Teleorman: microbuz plin cu persoane izbit din plin de o dubă care nu a stat la STOP, în Alexandria la intersecția 1 Mai cu Cuza Vodă, sâmbătă dimineață.

13 persoane au ajuns la spital. Majoritatea erau angajații unei firme de salubritate din București și făceau naveta.

La ora 04.02, pe numărul unic pentru apeluri de urgență s-a anunțat producerea unui accident rutier în municipiul Alexandria, la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de transport marfă.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieșite, acuzând leziuni ușoare. În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz și una din autocamionetă.

13 persoane, cu vârste între 25 și 65 de ani, cu leziuni ușoare, conștiente și cooperante, au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Pentru gestionarea optimă a acestui eveniment, salvatorii teleormăneni au intervenit cu 6 ambulanțe SAJ, un SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM),  o mașină de stingere și o autospecială de descarcerare.

După asigurarea măsurilor P.S.I., cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii