34.6 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Cățeluș implicat în două accidente rutiere în Alexandria, în mai puțin de 5 minute. Un pompier aflat în timpul liber a sărit în ajutorul stăpânilor, implicați și ei.

În urmă cu puține momente, în Alexandria au avut loc două accidente auto. În primul, cățelușul a fost lovit de o mașină.

Imediat, stăpână și fiica acesteia, minoră, au luat animăluțul și au pornit în grabă cu el spre veterinar.Nu au apucat să meargă mult, că au fost izbite de o altă mașînă, întrucât, în agitația creată, au intrat în intersecție fără să stea la STOP.

Mașină șoferiței care transporta la veterinar patrupedul rănit  a ajuns direct într-un stâlp de iluminat stradal, iar cele două, mama și fiica, au rămas în stare de șoc, în mașina avariată.


Un pompier aflat în timpul liber, care era întâmplător în zona a sărit de îndată în ajutorul celor două ocupante ale mașinii.

PlutonieruMajor Brincoveanu Andrei

Plutonierul Major Brincoveanu Andrei a evaluat imediat situația, a apelat colegii și a scos cele două persoane din mașină, mama și fiica, acordându-le totodată și primul ajutor până la sosirea ambulanțelor, încercând să liniștească fetiță care plângea încontinuu în urmă șocului.

De îngrijiri medicale și evaluare în ambulanță a avut nevoie doar fetiță, care a refuzat ulterior transportarea la spital,nefiind rănită, doar în stare de șoc, fiind preocupată de starea catelusului care rămăsese într-un colț, speriat și rănit.


Ambii șoferi au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind zero.
În cele din urmă, mama a ajus la poliție, iar fetiță și tatăl acesteia s-au dus la veterinar pentru a fi acordate îngrijiri medicale necuvantatoarei.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE