marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Poliția din Alexandria se mută în chirie. Va plăti 8000 euro pe lună

Pentru că sediul actual riscă daune severe având în vedere că primăria  Alexandria va demola cele două blocuri lipite de sediul poliției municipale, s-a decis că întreaga echipa  să se mute cu totul în altă parte.


Pentru că nu s-a găsit un loc care să poată fi cumpărat de oamenii legii, a fost aleasă varianta de stat în chirie.

Cel puțîn până la finalul lui 2023 poliția din Alexandria va avea sediul în strada Tudor Vladimirescu, la fostul sediu companiei de electricitate CEZ, deținut acum de un om de afaceri din Furculesti.

Culmea este că poliția a încercat să cumpere cu totul acest sediu, însă, cum un etaj se află în litigiu în instanța, nu s-a putut la momentul respectiv, însă o persoană a reușit să cumpere cu totul clădirea, iar acum o va închiria oamenilor legii.

Până la urmă, este un lucru benefic că sediul vechi , cu multe deficiențe, este lăsat în urmă, iar chiria nu este peste prețul pieței, ba poate chiar un pic sub, având în vedere curtea de 600 de metri pătrați , patru niveluri, un subsol și o mansardă, precum și trei garaje care însumează, cumulat, aproape 2000 de metri pătrați care vor fi inciriati cu undeva la 40.000 ron pe luna, adică 8000 de euro la cursul actual.

Cu toate acestea, clădirea nu îi va găzdui doar pe polițiștii de la municipiu. Un întreg etaj al poliției județene(IPJ) va fi relocat, prin rotație, aici, cât timp sediul inspectoratului județean va fi reabilitat termic.

Mutarea vine mai ales în contextul în care inclusiv centrala termică a actualului sediu municipal reprezenta un mare risc în contextul demolării celor două blocuri lipite de actualul sediu al poliției, și sperăm că va fi de bun augur.


Clădirea în care se vor mută a fost dată în folosință în anul 1991 și este mult mai civilizată decât actualul sediu.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii