22.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Cea de-a patra putere în stat rămâne în județul nostru doar o sintagmă!

Dreptul la o informare corectă, netrunchiată, rămâne doar un deziderat, cel puțin în ceea ce privește atitudinea IPJ Teleorman față de ziariștii acreditați!

Concret, majoritatea celor ce-și respectă statutul de slujitori ai presei s-au văzut nevoiți să renunțe la a mai pune întrebări purtătorului de cuvânt al instituției sus- amintite pentru că…. pur și simplu acesta nu raspunde!  Intr-un final  o parte a jurnalistilor au hotărât să părăsească grupul de Whatsapp, cel ce asigura comunicarea cu IPJ!

CITESTE SI : Seful Politiei Teleorman, prezent la vanatorile lui Dragnea

Rămânem doar cu acele comunicate lipsite de esență, fade, pentru că întrebările  jurnalistilor sunt inconfortabile pentru dl. comisar-șef Dumitrascu Valentín sau pentru că Dana Pasu, purtătoarea de cuvânt IPJ, acuză o ușoară indispoziție?

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE