34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Cea de-a patra putere în stat rămâne în județul nostru doar o sintagmă!

Dreptul la o informare corectă, netrunchiată, rămâne doar un deziderat, cel puțin în ceea ce privește atitudinea IPJ Teleorman față de ziariștii acreditați!

Concret, majoritatea celor ce-și respectă statutul de slujitori ai presei s-au văzut nevoiți să renunțe la a mai pune întrebări purtătorului de cuvânt al instituției sus- amintite pentru că…. pur și simplu acesta nu raspunde!  Intr-un final  o parte a jurnalistilor au hotărât să părăsească grupul de Whatsapp, cel ce asigura comunicarea cu IPJ!

CITESTE SI : Seful Politiei Teleorman, prezent la vanatorile lui Dragnea

Rămânem doar cu acele comunicate lipsite de esență, fade, pentru că întrebările  jurnalistilor sunt inconfortabile pentru dl. comisar-șef Dumitrascu Valentín sau pentru că Dana Pasu, purtătoarea de cuvânt IPJ, acuză o ușoară indispoziție?

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE