16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Cinsprezece mașini vandalizate noaptea trecută!

Nu mai puțin de 15 autoturisme au fost vandalizate în cursul nopții trecute, luni spre marți, pe mai multe străzi din Alexandria, județul Teleorman.


Autorii distrugerilor au acționat, culmea, mai mult în zone principale, mai puțin pe străzi laterale.
Proprietarii mașinilor și-au găsit mașinile avariate, unele dintre ele cu cauciucurile tăiate, altele cu vopseaua distrusă.

Se pare ca numărul autoturismelor vandalizate este mai mare de 15, însă această cifră este confirmată de IPJ Teleorman, în urma plângerilor înregistrate în cursul zilei de astăzi.

Polițiștii au deschis un dosar penal și au demarat cercetările încă de la primele ore ale dimineții. Au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere, iar în acest moment există deja un cerc de suspecți

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE