19.9 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Colonelul Stancu, șeful ISU Teleorman: Nu voi mai tolera că pompierii să facă poze la accidente!

Colonelul Stancu, șeful ISU Teleorman: Nu voi mai tolera că pompierii să facă poze la accidente!

În urmă publicării articolului nostru, „Cum calcă pompierii din Teleorman pe cadavrele a doi tineri, morți în accident auto.

Conducerea ISU Teleorman se dezice de astfel de comportamente și spune că va lua măsuri ferme: niciun pompier nu va mai avea voie să facă poze la evenimente, iar pentru promovarea imaginii ISU se va deplasa special purtătorul de cuvânt la evenimente, cu aparat foto, care să facă poze, întrucât ISU ar fi cheltuit aproape 1000 de euro pe un aparat foto profesional care nu prea este folosit.

Altminteri, corpul de control al IGSU se află deja în Alexandria după ce imagini cu pompieri și polițiști aflați în timpul programului de lucru  la un chef cu manele și lăutari în cadrul bazei de antrenament ISU Teleorman au apărut în presă.

Conducerea ISU regretă și se dezice de comportamente contrare  statutului acestora, însă neagă cu fermitate că ar fi dat ordin să se facă poze de către pompieri pentru că o parte din presă să beneficieze de imagini exclusive pe care să le publice încă dinainte că la față locului să mai ajungă altcineva, la doar câteva minute după producerea accidenetlor.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE