joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Comunicat de presă / Eugen Pîrvulescu, președinte PNL Teleorman: “Adelina Sfăt a preluat funcția de administrator public al municipiului Roșiorii de Vede «pe persoană fizică»”

Recenta instalare în funcția de administrator public al municipiului Roșiorii de Vede a Adelinei Sfăt, președintele Organizației PNL Roșiorii de Vede, nu este asumată nici de PNL Teleorman, nici de organizația roșioreană.

Este o înțelegere “pe persoană fizică” între doamna Sfăt și primarul Cârciumaru, este decizia personală a acesteia, pe care și-a asumat-o și despre care, într-adevăr, m-a informat.

Acest “aranjament” nu vine sub nicio formă la pachet cu vreo înțelegere între liberalii și social-democrații roșioreni care să presupună instalarea viceprimarului, neexistând nicio negociere între partide în acest sens. Totodată, vreau să subliniez, că niciunul dintre consilierii locali de la Roșiorii de Vede nu a fost mandatat să susțină și să voteze un viceprimar din partea PSD, așa cum nici până acum nu au făcut-o.

În legătură cu hotărârea doamnei Sfăt de a figura în organigrama aparatului de specialitate al primarului Valerică Cârciumaru, vom lua o hotărâre în urma unor consultări cu colegii din PNL Roșiorii de Vede, însă, vreau să reiterez că PNL Teleorman se delimitează de această decizie pur personală și, subliniez, nu au existat negocieri între cele două partide, nici pentru numirea Adelinei Sfăt la Primăria Roșiorii de Vede, nici pentru susținerea unui viceprimar din partea social-democraților roșioreni.

După cum se cunoaște, PNL a cerut și își menține în continuare poziția, aceea de a avea viceprimar liberal la Roșiorii de Vede.

topul săptămânii