4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Președintele liberalilor roșioreni, Adelina Sfăt este noul administrator public al municipiului Roșiori de Vede

Adelina Sfăt, președintele liberalilor roșioreni este, începând de marți, noul administrator public al municipiului Roșiori de Vede. Decizia de numire în funcție a acesteia a fost semnată de primarul Valerică Cârciumaru, iar Adelina Sfăt și-a început deja activitatea în instituție.

“Între a face opoziție gălăgioasă și a pune osul la treabă pentru oraș, prefer implicarea! De astăzi mă găsiți la Primaria Rosiori de Vede, în calitate de administrator public al municipiului. Este o decizie cântărită și asumată, una administrativă și profesională, nu politică. Este modul meu de a mă implica! Voi reuși să îmi pun amprenta? Sunt datoare să încerc! Dincolo de jocurile politice sunt oameni, nevoi și multe lucruri de făcut”, este mesajul postat de Adelina Sfăt, pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după numirea în funcție.

Noul administrator public al municipiului Roșiori de Vede a activat, în trecut, atât în cadrul Administrației Prezidențiale, cât și în cadrul Instituției Prefectului Teleorman, unde a fost director de cancelarie în mandatele foștilor prefecți Emilia Paraschivescu și Liviu Dumitrașcu.

La alegerile interne din vara anului trecut, Adelina Sfăt a fost aleasă președinte al organizației PNL Roșiori de Vede, în fața unuia dintre consilierii locali ai partidului.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE