joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Președintele liberalilor roșioreni, Adelina Sfăt este noul administrator public al municipiului Roșiori de Vede

Adelina Sfăt, președintele liberalilor roșioreni este, începând de marți, noul administrator public al municipiului Roșiori de Vede. Decizia de numire în funcție a acesteia a fost semnată de primarul Valerică Cârciumaru, iar Adelina Sfăt și-a început deja activitatea în instituție.

“Între a face opoziție gălăgioasă și a pune osul la treabă pentru oraș, prefer implicarea! De astăzi mă găsiți la Primaria Rosiori de Vede, în calitate de administrator public al municipiului. Este o decizie cântărită și asumată, una administrativă și profesională, nu politică. Este modul meu de a mă implica! Voi reuși să îmi pun amprenta? Sunt datoare să încerc! Dincolo de jocurile politice sunt oameni, nevoi și multe lucruri de făcut”, este mesajul postat de Adelina Sfăt, pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după numirea în funcție.

Noul administrator public al municipiului Roșiori de Vede a activat, în trecut, atât în cadrul Administrației Prezidențiale, cât și în cadrul Instituției Prefectului Teleorman, unde a fost director de cancelarie în mandatele foștilor prefecți Emilia Paraschivescu și Liviu Dumitrașcu.

La alegerile interne din vara anului trecut, Adelina Sfăt a fost aleasă președinte al organizației PNL Roșiori de Vede, în fața unuia dintre consilierii locali ai partidului.

topul săptămânii