16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Comunicat de presă! Senatorul Eugen Pirvulescu: Începe acțiunea ,,Teleorman, județ curat”.

Miercuri, 31 martie, 2021, vă aștept alături de mine și de ministrul Mediului, domnul Barna Tánczos, să participăm împreună la activitățile ce se vor derula în tot județul, începând cu ora 10.00.

După cum știți, această acțiune, despre care v-am vorbit în urma cu aproximativ doua săptămâni, are drept scop o mobilizare generală pentru colectarea deșeurilor aruncate la întâmplare, o curățenie generală care va schimba total aspectul județului nostru.

Partenerii acestei campanii, A.D.I.- Managementul Deșeurilor, Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman, SC Polaris SA și Direcția Silvică Teleorman vor participa activ la aceasta acțiune frumoasă, cu resursele proprii.

Teleormănenii sunt oameni de bună credință , gospodari și mândri. Ceea ce vedem acum in localitățile din Teleorman și în zonele verzi ale județului nostru nu ne reprezintă. Natura sufocată de gunoaie nu ne mai poate bucura sufletul și privirea.

Nu putem rămâne nepăsători când frumusețea locurilor verzi este acoperită de deșeuri .
Vă aștept miercuri, 31 martie 2021, alături de mine!
TELEORMAN JUDEȚ CURAT este mai mult decât o acțiune.
TELEORMAN JUDEȚ CURAT va deveni o tradiție.
Puterea exemplului începe cu fiecare dintre noi.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE