joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Copil de 12 ani, lovit de o mașină a poliției în comuna Frumoasa

Un copil de 12 ani, din comuna Frumoasa, a fost transportat la Spitalul de Urgență din Alexandria, după ce a fost lovit de o mașină a poliției, condusă chiar de șeful de post din localitatea Izvoarele.

 

Potrivit declarației oamenilor din zonă, baiatul ar fi pătruns pe partea carosabilă, moment în care a fost acroșat cu oglinda din dreapta. Starea de sănătate a minorului este una stabilă, fiind diagnosticat cu fractură la unul din membrele inferioare și cu un traumatism cranio cerebral deschis.

Conform IPJ Teleorman, o autospecială aparținând I.P.J. Teleorman – Post Poliție Izvoarele, ce se afla în serviciu, a fost implicată cu puțin timp în urmă într-un accident rutier produs pe raza localității Frumoasa. Un minor în vârstă de 12 ani care ar fi traversat neregulamentar strada, prin loc nepermis, a fost acroșat cu portiera stânga față a autospecialei de poliție, necesitând îngrijiri medicale, sens în care a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

topul săptămânii