miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Pe cale să devină realitate unul dintre obiectivele visate de teleormăneni printr-o inițiativă legislativă lansată de deputatul PMP, Doru Coliu!

Proiect de lege privind construcția autostrăzii sudului, A6!
București, Videle, Alexandria, Roșiori de Vede, Caracal, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Caransebeș, Lugoj, Timișoara cu ieșiri spre orașele de la malul Dunării care sunt uitate și condamnate la sărăcie, Giurgiu, Zimnicea, Turnu Măgurele, Vidin .

Am venit cu multe propuneri legislative de-a lungul mandatului meu, toate inițiativele venind ca răspuns concludent la nevoile cetățenilor.
În acest context, ca unul care s-a pus cu toată ființă în slujba teleormănenilor în mod special și a celor din partea sudică a țării în general, am lansat o nouă inițiativă legislativă.

Este vorba, așa cum reiese din documentele avansate celor două camere ale parlamentului, de construcția unei autostrăzi ce asigură legătură între vest și est prin sudul țării, un proiect perfect fiabil cu implicații economice ce pot ameliora sensibil viața celor din această zonă a țării.

Am nevoie doar de sprijinul cetățenilor și politicienilor din sudul țării pentru atingerea acestui obiectiv pe care nici Dragnea, nici Dăncilă, nici Carmen Dan, niciun politician aflat veșnic sub reflectoarele presei nu și le-a propus.

Pe mine chiar mă interesează viitorul acestor comunități obligate până acum să trăiască din rămășițele aruncate de la masa celor bogați.

Revenind la subiectul postării trebuie să admiteți că acest proiect rezolvă multe dintre problemele ridicate de infrastructura acestei zone, cu toate noxele semnalate în motivarea acestui proiect de suflet și care sunt convins că prin voința politică a celor ce decid destinele României se va bucura de succesul cuvenit!

Invit pe această cale, pe toți parlamentarii (indiferent din ce partide fac parte) din aceste județe pe unde trece autostrada sudului să semneze acest proiect de lege și să ne unim cu toții pentru îndeplinirea acestui obiectiv.
Oamenii s-au săturat de lupte politice, oamenii vor fapte!

PMP crede în forța omului simplu!

Ca reporter, dar ca și cetățean al județului îmi pun însă două intrebari, la care vă invit să răspundeți:
Există suport financiar?
Există voință politică?

 

topul săptămânii