27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Copil de 6 ani, MORT după ce a căzut dintr-o remorcuţă auto

Un copil în vârstă de sase ani, din Slăvești, Judeţul Teleorman, a decedat marti, după ce a căzut dintr-o remorcuţă auto.

UPDATE: Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Gălăteni au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor și cauzelor care au condus la decesul unei minore în vârstă de șase ani, din comuna Tătărăștii de Jos.

La data de 30.03.2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Slăvești cu privire la faptul că o minoră în vârstă de șase ani a căzut dintr-o căruță.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că minora ar fi căzut dintr-o căruță tractată de un tractor agricol. Aceasta a fost condusă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind constatat decesul.

Echipajul SAJ de la Substația Deparaţi care s-a deplasat la faţa locului a găsit-o pe fetiţă în stare comatoasă prezentând un traumatism cranian sever.

Din nefericire, ea decedat la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria.

Cercetările continuă.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE