7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Crește numărul deceselor provocate de COVID-19 în Teleorman

Rata de infectare este în scădere la nivelul județului, potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, astfel că pentru ziua de miercuri, 3 noiembrie, incidența calculată pentru Teleorman a coborât la 7.67. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 196 de cazuri noi de COVID-19, iar alte 24 au fost retestate pozitiv.

Cu toate acestea, numărul persoanelor care își pierd viața în urma infecției cu noul coronavirus se menține ridicat la nivelul județului Teleorman. Astfel, după ce pentru ziua de luni, 1 noimebrie, au fost raportate nu mai puțin de 42 de decese provocate de COVID-19, pentru ziua de marți, 2 noiembrie, alte 22 de decese au fost raportate la nivelul județului, potrivit datelor făcute publice de Ministerul Sănătății.

În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost raportate 451 de decese (221 bărbați și 230 femei), din care două anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din țară, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Din totalul de 451 de pacienți decedați, 411 erau nevaccinați și 40 vaccinați, potrivit sursei citate. Cei 40 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 50-59 de ani și peste 80 de ani. 39 dintre pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru un pacient nu au fost raportate comorbidități, mai arată sursa citată.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE