28.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Șofer în stare avansată de ebrietate, urmărit și blocat de poliţişti

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vitănești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, în extravilanul satului Băbăita, în apropriere de DJ506, au observat un vehicul care mergea cu viteză redusă pe un drum de câmp.

S-a procedat la efectuarea semnalelor de oprire, însa acesta le-a ignorant.

Dupa o urmarire de aproximativ 2km pe DJ506 şi pe străzile laterale din satul Băbăiţa, autoturismul respectiv a fost blocat şi s-a stabilit faptul că la volanul mașinii urmarite se afla un bărbat în vârstă de 41 ani, din comuna Băbăiţa.

Deoarece șoferul autoturismului emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest stabilindu-se o alcoolemie de 0.63 mg/L alcool pur în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat 2 probe de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice” urmând a se da soluţie legală prin Parchet.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE