34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Inconștiență cât casa – era să-și omoare copilul în timp ce fugea de poliție

Tată inconștient era era să își omoare propriul copil, acesta s-a răsturnat cu mașina în timp ce era urmărit de poliție, în localitatea Țigănești, județul Teleorman.

Bărbatul a condus fără permis.

Un bărbat din Țigănești era să-și omoare copilul de 12 ani, cu care era în mașină, în timp ce încerca să fugă de oamenii legii.

Din primele date, bărbatul nu a oprit la semnalul forțelor de ordine, pe raza localității Brânceni, și a accelerat în trombă, pentru a scăpa de mașina de poliție care s-a luat după el.

La intrare în Țigănești, bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Din fericire, nici el și nici copilul nu au suferit răni grave, dar inconștiența l-ar fi putut costa scump pe bărbat.


În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul nu deținea permis de conducere, a transmis purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.


Polițiștii au deschis pe numele bărbatului un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE