7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Inconștiență cât casa – era să-și omoare copilul în timp ce fugea de poliție

Tată inconștient era era să își omoare propriul copil, acesta s-a răsturnat cu mașina în timp ce era urmărit de poliție, în localitatea Țigănești, județul Teleorman.

Bărbatul a condus fără permis.

Un bărbat din Țigănești era să-și omoare copilul de 12 ani, cu care era în mașină, în timp ce încerca să fugă de oamenii legii.

Din primele date, bărbatul nu a oprit la semnalul forțelor de ordine, pe raza localității Brânceni, și a accelerat în trombă, pentru a scăpa de mașina de poliție care s-a luat după el.

La intrare în Țigănești, bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Din fericire, nici el și nici copilul nu au suferit răni grave, dar inconștiența l-ar fi putut costa scump pe bărbat.


În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul nu deținea permis de conducere, a transmis purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.


Polițiștii au deschis pe numele bărbatului un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE