joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Crimă la Orbeasca de Jos?

Surse din anchetă spun că, în cazul bărbatului de 44 de ani, din Orbeasca de Jos, găsit decedat pe malul râului Teleorman, n-ar fi vorba tocmai de un incident, fiind luată în calcul varianta unei crime.

De altfel, se pare că și poziția în care a fost acesta găsit este una nefirească. Salvatorii deplasați la fața locului l-au găsit pe bărbat cu capul și un umăr în apă, doar în pantaloni scurți, însă hainele erau la câțiva metri distanță aruncate.

Rudele bărbatului spun că ar fi încercat încă de la orele prânzului să ia legătura cu acesta, însă nu au reușit. De menționat ar fi că în zona în care a fost găsit cadavrul bărbatului nu a fost găsit, la primele verificări, vreun telefon mobil care să aparțină acestuia.

De altfel, voci din localitate spun că bărbatul ar fi avut o aventură cu o femeie din sat, căsătorită, fiind luată în calcul varianta să fi fost prins de soțul femeii la aceasta.


Dacă a fost o crimă sau dacă bărbatul a decedat din alte motive se va stabili, cu siguranță, în urma cercetărilor.

Bărbat găsit mort pe malul râului Teleorman, la Orbeasca de Jos

Un bărbat de circa 44 de ani a fost găsit, decedat, luni seară pe malul râului Teleormanul, pe raza localității Orbeasca de Jos.
Din primele date, un localnic a fost cel care l-a găsit pe bărbat zăcând pe malul apei și a alertat autoritățile.

Anunțați inițial că ar fi vorba despre o persoană posibil înecată, la fața locului s-au deplasat pompierii, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD.

La fața locului însă, bărbatul a fost găsit decedat pe malul apei, dezbrăcat, cu hainele în apropiere.

LIVE

topul săptămânii