4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Crimă la Orbeasca de Jos?

Surse din anchetă spun că, în cazul bărbatului de 44 de ani, din Orbeasca de Jos, găsit decedat pe malul râului Teleorman, n-ar fi vorba tocmai de un incident, fiind luată în calcul varianta unei crime.

De altfel, se pare că și poziția în care a fost acesta găsit este una nefirească. Salvatorii deplasați la fața locului l-au găsit pe bărbat cu capul și un umăr în apă, doar în pantaloni scurți, însă hainele erau la câțiva metri distanță aruncate.

Rudele bărbatului spun că ar fi încercat încă de la orele prânzului să ia legătura cu acesta, însă nu au reușit. De menționat ar fi că în zona în care a fost găsit cadavrul bărbatului nu a fost găsit, la primele verificări, vreun telefon mobil care să aparțină acestuia.

De altfel, voci din localitate spun că bărbatul ar fi avut o aventură cu o femeie din sat, căsătorită, fiind luată în calcul varianta să fi fost prins de soțul femeii la aceasta.


Dacă a fost o crimă sau dacă bărbatul a decedat din alte motive se va stabili, cu siguranță, în urma cercetărilor.

Bărbat găsit mort pe malul râului Teleorman, la Orbeasca de Jos

Un bărbat de circa 44 de ani a fost găsit, decedat, luni seară pe malul râului Teleormanul, pe raza localității Orbeasca de Jos.
Din primele date, un localnic a fost cel care l-a găsit pe bărbat zăcând pe malul apei și a alertat autoritățile.

Anunțați inițial că ar fi vorba despre o persoană posibil înecată, la fața locului s-au deplasat pompierii, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD.

La fața locului însă, bărbatul a fost găsit decedat pe malul apei, dezbrăcat, cu hainele în apropiere.

LIVE

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE