joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Crimă odioasă, în localitatea Bragadiru. Și-a omorât tatăl cu furca, iar apoi a plecat de acasă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat

Imagini de groază, în comuna Bragadiru. Un bărbat în vârstă de 45 de ani, cunoscut cu probleme psihice, și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de furcă.

După abominabila faptă, criminalul a plecat de acasă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat,  fiind găsit în parcul din localitate de către oamenii ce asigură paza comunității.

Acesta a fost reținut și predat oamenilor legii.

Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 9.30, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de intervenție de la SAJ Teleorman și SMURD. Imediat, cadrele medicale au demarat procedurile de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către medici, omul de aproximativ 70 de ani a fost declarat mort.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la o asemenea cruzime.  Potrivit declarației oamenilor din zonă, acesta ar fi avut o discuție în contradictoriu cu tatăl și cu mama sa, moment în care ar fi luat o furcă și a înfipt-o în capul tatălui.

Vecinii au mai precizat că presupusul criminal nu este căsătorit și locuia împreună cu părinții, dar și cu un alt frate, cunoscut și el cu probleme psihice.

Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la 0767.999.984, sau pe contul nostru de Facebook

topul săptămânii