7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

CUMPLIT. Bărbat de 57 de ani, imobilizat la pat, mort într-un incendiu în satul Antonești

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Călinești, cunoscut cu probleme locomotorii și alte afecțiuni medicale, și-a pierdut viața, în noaptea de marți spre miercuri, într-un incendiu izbucnit la locuința sa.

Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, pompierii militari au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit în satul Antonești, comuna Călinești, iar la fața locului salvatorii au constatat că incendiul se manifesta la întregul acoperiș al locuinței, pe o suprafață de aproximativ 150 mp și în interiorul a două camere, unde a fost găsită și victima, un bărbat de 57 de ani, cunoscut cu probleme locomotorii și alte afecțiuni medicale.

“După aproape două ore și jumătate de intervenție, incendiul a fost lichidat, pompierii reușind să reducă pagubele și să salveze bunuri estimate la peste 60.000 de lei.

Au ars acoperișul locuinței, pe cca. 150 mp, mobilierul și electrocasnicele din cele două încăperi, precum și elementele de tâmplărie ale acestora, pagubele ridicându-se la suma de 43000 de lei. Din verificările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile”, a transmis ISU Teleorman.

Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii alexăndreni, cu două mașini de stingere și o ambulanță SMURD.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE