32 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

CUMPLIT. Bărbat de 57 de ani, imobilizat la pat, mort într-un incendiu în satul Antonești

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Călinești, cunoscut cu probleme locomotorii și alte afecțiuni medicale, și-a pierdut viața, în noaptea de marți spre miercuri, într-un incendiu izbucnit la locuința sa.

Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, pompierii militari au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit în satul Antonești, comuna Călinești, iar la fața locului salvatorii au constatat că incendiul se manifesta la întregul acoperiș al locuinței, pe o suprafață de aproximativ 150 mp și în interiorul a două camere, unde a fost găsită și victima, un bărbat de 57 de ani, cunoscut cu probleme locomotorii și alte afecțiuni medicale.

“După aproape două ore și jumătate de intervenție, incendiul a fost lichidat, pompierii reușind să reducă pagubele și să salveze bunuri estimate la peste 60.000 de lei.

Au ars acoperișul locuinței, pe cca. 150 mp, mobilierul și electrocasnicele din cele două încăperi, precum și elementele de tâmplărie ale acestora, pagubele ridicându-se la suma de 43000 de lei. Din verificările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile”, a transmis ISU Teleorman.

Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii alexăndreni, cu două mașini de stingere și o ambulanță SMURD.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE