luni, februarie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

D.I.I.C.O.T. a destructurat un grup infracţional din Zimnicea, acuzat de trafic de droguri de risc și criminalitate informatică

- Advertisement -

Trei persoane au fost conduse la audieri, miercuri, după ce polițiștii antidrog au efectuat 27 percheziții domiciliare la adrese din Zimnicea, dar și la două locații pe raza municipiului București și comunei Chiajna, în urma cărora au ridicat în vederea cercetărilor, aproximativ 70 doze de staniol conținând fragmente vegetale (influorescențe) de culoare verde oliv, mini cântare electronice de precizie, dispozitive de mărunțit fragmente vegetale (grinder) destinate mărunțirii cannabisului, sisteme informatice, telefoane mobile, suma de 12.800 lei, 3.055 euro și 200 dolari, a anunțat IPJ Teleorman.

“Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Teleorman, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane din orașul Zimnicea, jud. Teleorman au constituit un grup infracțional organizat care se ocupă cu traficul de droguri de risc și criminalitate informatică. (…)

Trei dintre persoane au fost conduse în baza mandatelor de aducere la sediul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Teleorman pentru cercetări.

La acțiune au participat polițiști din cadrul B.C.C.O. București, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, precum și jandarmii din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei ”Vlad Țepeș” și Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Teleorman, dar și sprijin din partea BOS București”, a transmis IPJ Teleorman.

topul săptămânii