27.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

D.I.I.C.O.T. a destructurat un grup infracţional din Zimnicea, acuzat de trafic de droguri de risc și criminalitate informatică

Trei persoane au fost conduse la audieri, miercuri, după ce polițiștii antidrog au efectuat 27 percheziții domiciliare la adrese din Zimnicea, dar și la două locații pe raza municipiului București și comunei Chiajna, în urma cărora au ridicat în vederea cercetărilor, aproximativ 70 doze de staniol conținând fragmente vegetale (influorescențe) de culoare verde oliv, mini cântare electronice de precizie, dispozitive de mărunțit fragmente vegetale (grinder) destinate mărunțirii cannabisului, sisteme informatice, telefoane mobile, suma de 12.800 lei, 3.055 euro și 200 dolari, a anunțat IPJ Teleorman.

“Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Teleorman, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane din orașul Zimnicea, jud. Teleorman au constituit un grup infracțional organizat care se ocupă cu traficul de droguri de risc și criminalitate informatică. (…)

Trei dintre persoane au fost conduse în baza mandatelor de aducere la sediul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Teleorman pentru cercetări.

La acțiune au participat polițiști din cadrul B.C.C.O. București, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, precum și jandarmii din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei ”Vlad Țepeș” și Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Teleorman, dar și sprijin din partea BOS București”, a transmis IPJ Teleorman.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE