8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

D.I.I.C.O.T. a destructurat un grup infracţional din Zimnicea, acuzat de trafic de droguri de risc și criminalitate informatică

Trei persoane au fost conduse la audieri, miercuri, după ce polițiștii antidrog au efectuat 27 percheziții domiciliare la adrese din Zimnicea, dar și la două locații pe raza municipiului București și comunei Chiajna, în urma cărora au ridicat în vederea cercetărilor, aproximativ 70 doze de staniol conținând fragmente vegetale (influorescențe) de culoare verde oliv, mini cântare electronice de precizie, dispozitive de mărunțit fragmente vegetale (grinder) destinate mărunțirii cannabisului, sisteme informatice, telefoane mobile, suma de 12.800 lei, 3.055 euro și 200 dolari, a anunțat IPJ Teleorman.

“Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Teleorman, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane din orașul Zimnicea, jud. Teleorman au constituit un grup infracțional organizat care se ocupă cu traficul de droguri de risc și criminalitate informatică. (…)

Trei dintre persoane au fost conduse în baza mandatelor de aducere la sediul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Teleorman pentru cercetări.

La acțiune au participat polițiști din cadrul B.C.C.O. București, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, precum și jandarmii din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei ”Vlad Țepeș” și Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Teleorman, dar și sprijin din partea BOS București”, a transmis IPJ Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE